TROPICAL PARADISE

TROPICAL PARADISE

TOWNHOUSE APARTMENTS

 

Through insightful sharing and exchanging of ideas between client and ourselves, we completed the 3-storey townhouse apartment. When renovations started, we encountered a lot of unforeseen circumstances due to the nature of the apartment being old and it presented us with unexpected challenges to embark on the renovation process. However, this gave us an opportunity to adapt flexibly to the situation and make quick adjustments to our existing plans. In this apartment, bohemian meets elegance. We engineered this space to be suitable for work, living and play.

 

  

 

Outside, the island kitchen area with bar hanger, completed with grand piano is reminiscent of scenes from Damien Chazelle’s “La La Land”. True to the nature of owners Chris and Lumin, it’s the perfect setting for entertainment and other festivities. 

 

 

 

 

 

Naga’s Nook”, endearingly named after myself by the children, serves as a private oasis for some peace and quiet if one would like to engage in reading or games. 

 

 

 

Not forgetting the furkids, there is also a corner dedicated to their living space.

 

 

 

A pass-through kitchen window to the island kitchen keeps everyone connected, ensuring the party never runs out of snacks!

 

 

 

Across the apartment, functionality meets style. Ingeniously hidden storage spaces creates an all-in-all refined experience. Cabinet doors slide horizontally across cleverly, minimizing hassle and ensuing easy everyday access. A seemingly unremarkable panel slides open to reveal full walk-in wardrobe. The various contrasting shades of natural colours adds much texture and consistency at the same time. 

 

 

 

 


 

YEAR SIZE CATEGORY BRANDING CLIENT
2019 2805 SQFT CONDO TOWNHOUSE APARTMENTS CHRIS AND LUMIN CHEW 

 

 

.
X

Right Click

No right click